A főiskola történelmében számos híresség megfordult. Példamutatásuk adjon erőt a jelen és jövő nemzetségének. Kísérjen utunkon az iskola falai között szellemük a jóra való törekvésben.

Ranglista

Gratulálunk!

1. 1710 pont Ancsa
2. 1130 pont Niki
3. 1050 pont bb
4. 1000 pont Andi
5. 990 pont Team
6. 730 pont Nagyzso
7. 710 pont IQ betyár
8. 670 pont Anna
9. 650 pont én
10. 600 pont Melinda Szabó

Játék leírások

Játék menete

1. Három játék közül lehet választani. Mindegyikhez külön történet tartozik, külön feladatokkal.


TÁRGYKERESŐ RÉSZ
2. A választás után három perc áll rendelkezésre feladatonként minél több pontot összegyűjteni. Az első lépésben tárgyakat kell megtalálni az iskola területén. A feladatoknak megfelelően változnak a helyszínek. A megtalált tárgyakért plusz pontot kapunk, míg a helytelenekért levonást. A helyszínek között a virtuális térben nyilakkal, vagy a térkép segítségével tudunk navigálni.


ÜGYESSÉGI RÉSZ
3. tizenöt felvett helyes tárgy után, ismétlődően beindul a tárgyhullás, ahol el kell kapni a feladatban meghatározott helyes tárgyakat.


KVÍZ RÉSZ
4. Az ügyességi résznél lehet plusz bónuszpontot kapni, ha elérünk a kvízhez. A kvíz kérdéseket tíz helyes tárgy felvétele után lehet kapni. A válasz adás alatt leáll az idő, így a játékosnak kellő idejük van helyesen válaszolni. A kvíz kérdések megválaszolásával lehet a legtöbb pontot begyűjteni.


RANGLISTA RÉSZ
5. A játékosok a játékokat újra játszhatják, javítva eredményeiken. A legjobb eredmények a fenti dicsőséglistán jelennek meg.
Pontszámok


- helyes tárgyak felvétele: +10 pont / db
- helytlen tárgyak felvétele: -20 pont / db


- kvíz helyes válasz 300 pont / db
- kvíz helytelen válasz: 0 pont / db

Vallás

Eszterházy Károly püspök a főiskola alapítója és Pyrker János László érsek segítségével találjuk meg a katolikus egyházra jellemző tárgyakat. Vigyázat! Kerüld a csapdákat és vegyél fel mást.

Művészet

Gárdonyi Géza talán az egyik legismertebb írónk aki a főiskolán tanult. Az Egri csillagok műve mindenkinek a képzeletét megmozgatta. Találjuk meg a könyvben szereplő tárgyakat.

Tudomány

Hell Miksa csillagász a mágnesek kutatásával és Tittel Pál csillagászattal járt elöl iskolánkban. Keress olyan tárgyakat amikben szerepet játszik a mágnesesség. Vigyázz az aszteroidákkal!